Om oss

Vi har haft byrån sedan 1992, men under många år har vi drivit byrån vid sidan av anställningar som ekonomiassistent, controller och ekonomichef. Men också med IT-ansvar för ekonomi- och affärssystem. Därför har vi stor förståelse för hur viktigt IT är för att få en effektiv administration av ett företags ekonomi.

Vi har erfarenheter av flera ekonomisystem, bl.a Visma/SPCS, Edison, BL Administration och Pyramid. Även webbaserade system som Fortnox och SpeedLedger där vi mycket enklare kan hjälpa dig om du själv vill t.ex bokföra, sköta faktureringen eller komma åt rapporter. 

Vi har en geografisk närhet till dig då vi befinner oss vid Center Syd i Löddeköpinge med gott om parkeringsplatser, mitt emellan Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg i Skåne. Det gör att vi enkelt kan träffa dig och vi uppskattar att hålla en tät dialog, särskilt i början av vårt samarbete, för att få rutinerna på plats.

046-70 56 60

info@marredo.se

Vi på Marredo

Johan Markholm

Johan Markholm

Byråchef och auktoriserad redovisningskonsult

Jag har sysslat med ekonomi sedan vi startade redovisningsbyrån 1992, efter en civilingenjörs-utbildning med inriktning mot industriell ekonomi. Firman har hela tiden funnits med vid sidan från att ha arbetat som business controller och 13 år som ekonomichef.

Mina specialiteter är att effektivisera ekonomi-avdelningen, både att rationalisera bort onödiga arbetsuppgifter men också att se till att nyttja dagens teknik. Det omfattar även att ta fram vettiga nyckeltal för att mäta temperaturen på verksamheten med minimal arbetsinsats. Jag tycker pusslet att avrunda bokföringsåren med årsbokslut, årsredovisning och deklaration är fantastiskt roligt. Och inte minst att kunna hjälpa våra kunder med skatterådgivning för att optimera skatten.

046-70 56 12
johan@marredo.se

Malena Markholm

Malena Markholm

Pyramidkonsult

Efter ekonomisk gymnasieutbildning och marknads-ekonom har jag arbetet med affärssystemet Pyramid först hos systemleverantören Unikum med support och utbildning i 9 år, därefter hos återförsäljare som konsult med implementeringar främst avseende ekonomi-, projekt och e-handelsmodulerna. Innan jag bestämde mig för att helhjärtat satsa på vår firma så arbetade jag med ekonomi och systemansvarig för Pyramid hos kund. Jag har alltså en gedigen erfarenhet av Pyramid och från olika led i kedjan.

046-70 56 13
malena@marredo.se

Gunilla "Ninni" Andersson

Gunilla "Ninni" Andersson

Partner och Redovisningskonsult

Jag har arbetat med ekonomi sedan 1999 med avbrott för 4 års studier vi Lunds Universitet, varifrån jag har en Magisterexamen med inriktning på Redovisning och beskattning. Jag har erfarenheter både från ett av världens största revisionsföretag och från bygg- och anläggningsbranschen där jag jobbat mycket med personalrelaterade frågor. Jag brinner för att skapa nytta för mina kunder, framför allt genom effektivisering av rutiner och kostnadsbesparingar.

046-70 56 15

ninni@marredo.se

Susanne Fossto

Susanne Fossto

Redovisningskonsult

Jag har erfarenhet både från bank, kronofogdemyndigheten, små företag som ekonomiassistent och från redovisningsbyrå. Det som intresserar mig mest är just ekonomi. Då jag började på Marredo i okt 2012 visste jag direkt att jag hamnat rätt, den lilla familjära firman med nära och personlig kontakt med kunderna. 

046-70 56 16
susanne@marredo.se

Fredrika Scott

Fredrika Scott

Redovisningskonsult

046-70 56 14
fredrika@marredo.se

Robin Oddmo

Robin Oddmo

Redovisningskonsult

046-70 56 17
robin@marredo.se