Om oss

Vi har haft byrån sedan 1992, men under många år har vi drivit byrån vid sidan av anställningar som ekonomiassistent, controller och ekonomichef. Men också med IT-ansvar för ekonomi- och affärssystem. Därför har vi stor förståelse för hur viktigt IT är för att få en effektiv administration av ett företags ekonomi.

Vi har erfarenheter av flera ekonomisystem men vi håller oss till BL Administration, Pyramid och Fortnox. Detta för att vi ska vara mycket effektiva när vi jobba samtidigt för att kunna ge dig den bästa hjälpen ifall du själv vill t.ex. bokföra, sköta faktureringen eller komma åt rapporter. Vi har en geografisk närhet till dig då vi befinner oss vid Center Syd i Löddeköpinge med gott om parkeringsplatser, mitt emellan Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg i Skåne. Det gör att vi enkelt kan träffa dig och vi uppskattar att hålla en tät dialog, särskilt i början av vårt samarbete, för att få rutinerna på plats.

046-70 56 60

info@marredo.se

Vi på Marredo

Johan Markholm

Johan Markholm

Byråchef och auktoriserad redovisningskonsult

Jag har sysslat med ekonomi sedan vi startade redovisningsbyrån 1992, efter en civilingenjörs-utbildning med inriktning mot industriell ekonomi. Firman har hela tiden funnits med vid sidan från att ha arbetat som business controller och 13 år som ekonomichef.

Mina specialiteter är att effektivisera ekonomi-avdelningen, både att rationalisera bort onödiga arbetsuppgifter men också att se till att nyttja dagens teknik. Det omfattar även att ta fram vettiga nyckeltal för att mäta temperaturen på verksamheten med minimal arbetsinsats. Jag tycker pusslet att avrunda bokföringsåren med årsbokslut, årsredovisning och deklaration är fantastiskt roligt. Och inte minst att kunna hjälpa våra kunder med skatterådgivning för att optimera skatten.

046-274 3410
johan@marredo.se

Malena Markholm

Malena Markholm

Pyramidkonsult

Efter ekonomisk gymnasieutbildning och marknads-ekonom har jag arbetet med affärssystemet Pyramid först hos systemleverantören Unikum med support och utbildning i 9 år, därefter hos återförsäljare som konsult med implementeringar främst avseende ekonomi-, projekt och e-handelsmodulerna. Innan jag bestämde mig för att helhjärtat satsa på vår firma så arbetade jag med ekonomi och systemansvarig för Pyramid hos kund. Jag har alltså en gedigen erfarenhet av Pyramid och från olika led i kedjan.

046-274 3411
malena@marredo.se

Susanne Fossto

Susanne Fossto

Redovisningskonsult

Jag har erfarenhet både från bank, kronofogdemyndigheten, små företag som ekonomiassistent och från redovisningsbyrå. Det som intresserar mig mest är just ekonomi. Då jag började på Marredo i okt 2012 visste jag direkt att jag hamnat rätt, den lilla familjära firman med nära och personlig kontakt med kunderna. 

046-274 3412
susanne@marredo.se

Robin Oddmo

Robin Oddmo

Redovisningskonsult

Sedan jag avslutade min YH utbildning i Kristianstad sommaren 2015 har jag arbetat här på Marredo. Under de nästan två åren jag har varit här har jag samlat på mig mängder av erfarenhet som man inte får från utbildningar och känner mig nu varm i kläderna.

Jag trivs utmärkt med att jobba på en redovisningsbyrå där man stöter på både små och större företag.

Jag ser mig själv som driftig och noggrann person som tycker om att utmanas och på så sätt bredda mina kunskaper ytterligare.

046-274 3413
robin@marredo.se

Jessica Stenshammer

Jessica Stenshammer

Redovisningskonsult

Genom min mångåriga erfarenhet av administrativt arbete i både svenska och internationella bolag har jag med mig färdigheter som kommer väl till pass här på Marredo
Jag har utbildning inom handel och administration som senare byggts på med kurser inom redovisning och en examen som redovisningsekonom.

Jag gjorde debut på Marredo som LIA-praktikant hösten 2016 och blev anställd efter min utbildning inför sommaren 2017. Min drivkraft är när min behjälplighet når resultat hos mina kunder men även min egen utveckling. Varje dag i min roll som redovisningskonsult möts jag av utmaningar som för mig framåt och det i sin tur genererar i god energi och trevnad.

046-274 3415
jessica@marredo.se

Max Markholm

Max Markholm

Redovisningskonsult

Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att lösa problem. I dagens läge är redovisningen mycket mer än att bara sköta bokföringen. Det handlar om att hitta ett bättre, automatiserat, system som hjälper dig som företagare med att få bättre koll på dina siffror. Det är här jag känner att jag har en fördel jämfört med många andra. Det som skiljer mig från resten av mängden är att jag tar ett steg längre att förstå helhetsbilden av er verksamhet. Jag tittar på varför ni får det resultat ni får och vad ni kan göra för att optimera resultatet i framtiden.

Mitt mål är att få mina kunder att förstå sina siffror bättre så ni vet vilka åtgärder ni ska ta för att få en mer lönsam verksamhet.

max@marredo.se

Ariella Haglund

Ariella Haglund

Redovisningskonsult

Jag har en ekonomisk gymnasieutbildning och hade min praktik här på Marredo, därefter fick jag anställning. På detta familjära företag kände jag mig som hemma direkt. Den nära kontakten med kunderna och variationen på arbete är något jag tycker är kul. Det gör att jag utvecklas och skaffar mig erfarenhet.

Att hjälpa företagare att få förståelse för ekonomin och på så sätt växa är en rolig utmaning. Genom ett gott samarbete försöker vi nå önskat mål tillsammans.

ariella@marredo.se

Lina Nilsson

Lina Nilsson

Redovisningskonsult

Jag kommer närmast från idrottslivet där jag under 12 år representerade FC Rosengårds damallsvenska fotbollslag. Under min aktiva fotbollskarriär valde jag att utbilda mig till redovisningsekonom och här står jag nu. Arbetat på Marredo sedan Januari 2018 och jag känner mig redan som en del av den familjära stämning som finns här.

Jag är redo att anta utmaningarna som jag ställs inför och ser framemot att utveckla mina kunskaper här på Marredo. Jag trivs i miljöer där jag hela tiden måste vara på topp och prestera på en hög nivå.

Jag ser framemot en nära kontakt med kunderna där vi gemensamt strävar mot samma mål!

046-274 3417
lina@marredo.se